Starta ett nytt ämne
Löst

Kan inte spara PDF från dokumentpaket

Om du upplever att du inte kan skapa en PDF fil för ditt dokumentpaket in för ex. digitalsignering så beror detta på en bugg.


Åtgärd:

Buggen är identifierad och kommer att åtgärdas så snart det går.


Alternativ lösning


A.

Öppna dokumentpaketet så du ser dom dokument som finns med i paketet. Klicka på kugghjulet på respektive dokument (Röd markering) och välj "Spara som PDF". Dessa dokument kommer nu att sparas direkt under dokument utanför dokumentpaketet. Nu kan dom användas för ex. digitalsignering men styckvis.


B.

PDF som finns i dokumentpaketet.


Har du med en PDF i dokumentpaketet så gör du på samma sätt (Blå markering) men du väljer i stället "Ladda ner". Då kommer du få spara dokumentet på din dator. Där efter laddar du upp den PDF fil som du laddad ner under dokument på objektet.Vill du nyttja ett samlingsdokument gör du så här.


För att kunna skapa ett samlingsdokument förutsätter det att du har genomfört A och B ovan så att PDF filerna går att komma åt. Välj skrivarikonen uppe till höger. (Röd markering).Klicka på dom dokument som du vill ha samlade i den ordning som du vill att dom kommer. 

Exempel.


När du är klar så går du upp till höger i den blå baren och klickar på bocken (Röd markering)


Då kommer du antingen få dokumentet nedladdat på din dator direkt, eller så kommer dokumentet öppna sig med allt samlat. Om du får sista alternativet väljer du att klicka på nedladdningsknappen uppe till höger. (Röd markering) Dokumentet kan nu laddas ner till din dator. 


För att komma åt dokumentet från Express för ex digital signering så måste du ladda upp den fil som du nyss laddat ner och lägga den under dokument i Express. 


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar