Ny mäklarlag 1 juli 2021 - så här vinner du uppdragen


DIGITAL SIGNATUR I EXPRESS MÄKLARSYSTEM
Ny mäklarlag den 1 juli 2021


Nu är det klart - vi får en ny Fastighetsmäklarlag den 1 juli 2021! Detta innebär bland annat att det blir möjligt att signera både uppdragsavtal och depositionsavtal elektroniskt. Hur jobbar du med digital signatur av dokument idag? Gör det enkelt och integrerat i Express Mäklarsystem och förbered dig inför nya lagen!

Digital signatur i Express Mäklarsystem
Som ni säkert känner till är tjänsten Digital signatur en del av erbjudandet i Express Mäklarsystem. Det har varit uppskattat i en tid då vi behöver hålla avstånd och kommunicera mer digitalt. I princip alla dokument går idag att signera digitalt, och det nya lagförslaget öppnar upp för digital signering av uppdragsavtal och depositionsavtal. Tjänsten Digital signatur ger därmed ännu större kundnytta och du som fastighetsmäklare har möjlighet att få in digital signering som en naturlig del av ditt arbetsflöde, genom vår smarta integration med Express Mäklarsystem.


Läs mer om Digital signatur här >>
Ta uppdraget före dina konkurrenter!
Mota bort konkurrerande mäklare genom att skicka ut förmedlingsuppdraget för digital signering så snart ni har kommit överens muntligt. Då kan du stänga affären snabbare.
Om du inte redan kommit i gång med att använda digital signatur men känner att det skulle vara intressant att prova så är det bara att kontakta mig på anna.moberg@vitecsoftware.com
eller 031-310 76 73.

Jag vill passa på att önska er alla en riktig härlig sommar! 


SNABBARE, SÄKRARE AFFÄRER
Många av våra kunder använder redan tjänsten Digital signatur i olika situationer.
- Dokumentet "Digital ID-kontroll" i Express Mäklarsystem tillsammans med tjänsten Digital signatur har kortat ledtiderna enormt, säger en av våra nöjda användare. 


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar