INBJUDAN: Webbinarium 9 oktober, Express 2020.7


WEBBINARIUM:
NYHETER I EXPRESS MÄKLARSYSTEM, VERSION 2020.7


Välkommen att lyssna på vårt webbinarium där vi går igenom nyheterna i nya versionen av Express Mäklarsystem. Deltagandet är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

DATUM & TID
Fredag 9 okt klockan 10.00
Webbinariet körs via Zoom. Klicka här:
https://us02web.zoom.us/j/84568299310
Meeting ID: 845 6829 9310

Fredag 9 okt klockan 15.00
Webbinariet körs via Microsoft Teams.
Klicka här för att ansluta till Teams>>


INNEHÅLL
I denna release släpper vi bland annat möjligheten att hantera flera taxeringsenheter på en fastighet. En rad dokumentförändringar har gjorts. Vi har också infört en ny hantering av bestånd (flera sammanhållna kommersiella fastigheter). Vi har lagt till två nya rapporter. Inom CRM har vi jobbat vidare med automatiska utskick samt inställningarna för intagskällor.

Nyheterna finns tillgängliga från och med tisdagen den 13 oktober 2020.


SÅ HÄR GÖR DU
Delta genom att klicka på ovanstående länkar. Du kan antingen ladda ner appen (fungerar i både Windows/Mac/Andriod och IOS) eller ansluta via din webbläsare.
OBS! Anslut dig till webbinariet i god tid då antalet platser är begränsat till 100 - först till kvarn!

Är det första gången du deltar på webbinarier eller online-utbildningar hos Vitec kan det vara en god idé att ansluta några minuter innan start för att kontrollera tekniken. Mer info hittar du via länken nertill. 


TIDSEFFEKTIVT
På webbinariet visar vi nyheterna i Express Mäklarsystem genom att dela bildskärm och ljud. Det finns också möjlighet att ställa frågor till våra produktspecialister via chatten.

Så här ansluter du dig till ett webbinarium»

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar