Nytt lägre pris på Skrivhjälpen


Spara ännu mer tid med Express Mäklarsystem:
Automatiska objektbeskrivningstexter
- nytt lägre pris!


Vad skulle du göra om du helt plötsligt slapp skriva texterna i en objektsbeskrivning? Skulle du använda tiden till att ringa fler kunder och därmed öka försäljningen? Skulle du spendera mer tid med familjen?

Som du kanske vet har Vitec ingått ett samarbete med företaget Cowrite, som det senaste året revolutionerat sättet mäklare skriver texter på och tagit mäklarbranschen med storm med tjänsten Skrivhjälpen.

ENKELT
Med Skrivhjälpen kan mäklare och mäklarassistenter skapa högkvalitativa bostadsbeskrivningar i Express Mäklarsystem på bara några minuter. På sidan Beskrivningar, avsnitt "Beskrivning" och "Interiör" ser du knappen ”Cowrite – Skrivhjälpen” när du anslutit dig till tjänsten. Klicka på knappen och svara på ett antal enkla frågor om objektet. När du svarat på frågorna kan du välja en textvariant som passar och sedan klickar du på ”klar”. Vips, så har du en färdig text som kan varieras i ett oändligt antal utföranden!

Se kort film - så här enkelt är det! »

KOSTNADSEFFEKTIVT
Nu sänker vi priset på tjänsten och erbjuder fr o m idag följande priser:
0 kr för utkast
99 kr för säljande beskrivning eller rumsbeskrivning
149 kr för säljande beskrivning och rumsbeskrivning
NYHET! 499 kr för Skrivhjälpen Premium - vår partner Cowrite skriver hela objektsbeskrivningen åt er.

Kontakta våra säljare för att beställa Skrivhjälpen »Varje dag skrivs miljontals texter i företag och organisationer. Det kostar tid, pengar och energi. Med Cowrites textrobot kan du skapa kvalitativa texter på minuter i stället för timmar!

Läs mer på www.cowrite.com »

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar