UTBILDNINGAR Express och Publish 2022

 Utbildning Express Mäklarsystem / Express Publish


Med hjälp av webbklassrum via programvaran Microsoft Teams har du möjlighet att själv välja var och när du vill utbilda dig. Ta del av utbildningen vart du än befinner dig via dator eller surfplatta. Observera att ljudet sker via datorns högtalare/hörlurar.  Länk skickas efter anmälan 


Anmälan 

Utbildning Express Mäklarsystem samt Express Publish 

Våra grundutbildningar i Express och Publish är kostnadsfria. Anmälan senast 2 dagar före utbildningsdagen till utbildning.maklare@vitecsoftware.com skriv Utbildning och datum i rubriken så mejlar vi dig inloggningslänk.

Anslut till utbildningen via länken några minuter innan aktuell tid.
>> Grundkurs Express Mäklarsystem - Kontakthantering 


I denna kurs fokuserar vi på dina kunder och andra kontakter som tillhör mäklarvardagen. 

Vi  utgårfrån startsida 2, som ger en bra överblick över dagens uppgifter. Vi går igenom den pedagogiska Säljarresan och hur du kan arbeta med dina kontakter från  inkommetleads, boka   kundmöten och återkomster och hur du följer upp, förbereder och genomför försäljningen med nöjda kunder till efter tillträde.Säljarresan hjälper dig ta din kund genom hela processen från första kontakt till genomförd affär till att följa upp att alla är nöjda. 

Du får lära dig att jobba med visningskunderna för att inte tappa några affärer. Vi utgår från spekulantfliken ser över spekulanternas status  och framförallt hur du enkelt kan ställa frågan vad din spekulant söker, lämnar och kan boka möte med din kontakt. Vi tittar också på spekulanternas status och de olika färgkodernas betydelse så att du kan fokusera på rätt kunder – röda, gula eller gröna. 

Att ta reda på vad kunden söker och skapa en sökprofil är viktigt, men lika viktigt är vad kunden lämnar – hur får vi nya intag genom vårt spekulantregister. Vi går igenom dessa moment och tittar på vilka tjänster som kan användas för vidare bearbetning, t ex utskick. 

Vi ser över systemets matchningsfunktioner och hur du jobbar vidare med matchningsresultaten. Vi tittar även på den automatiska matchningen, och hur du kan provmatcha ett presumtivt intag mot ditt kundregister. 

Vi letar nya affärer genom att bearbeta de röda , gula och gröna kontakterna som du även finner ”Tratten” på Startsida 1, där även senaste kontakterna finns. Vi berör företag och dödsbon och hur dessa hanteras i Express. 

Att jobba med kundvård via olika typer av ringlistor är effektivt, därför får du en genomgång av hur du skapar och hanterar dessa. Vi tittar även på crm sidan och hur ni kan följa upp dig själv eller hela kontoretskundvårdsaktivitet i rapporter 

Slutligen går vi igenom viktiga inställningar relaterade till kontakthanteringen, så som utskick, automatisk matchning, områden och GDPR-gallringen. 


Nästa tillfälle  

Tisdag 7 februari 15 - 16 

Tisdag 21 mars        
>> Grundkurs Express Mäklarsystem- Objekthantering


Vi ser över funktionerna i Express som Huvudmenyn Inställningar-  Digital signering - Områdeshantering - Notifieringar Startsidorna 1 och 2  -  hur du skapar nytt objekt eller kontakt, Vi ser över hur vi arbetar med ett objekt från start till såld. 

Inga förkunskaper behövs. 


Nästa tillfälle

Tisdag   7 mars 15 - 16
>> Tips & Trix


 Vi har samlat ihop ett antal av våra användares vanligaste frågor och våra mest uppskattade tips från Vitec Support. Denna specialkurs vänder sig till dig som vill få ut mesta möjliga av ditt affärssystem.

Ur innehållet.

Vilken information kan vi få ut i rapporterna?

Varför ska vi göra GDPR gallring?

Hur skapar vi ett registerutdrag?

Varför har kontakten blivit anonymiserad?

Hur arkiverar vi en användare som slutat?

Hur lägger vi upp långivare och förvaltare och hur hanterar vi bostadsrättsföreningar?

Hur skapar vi en kontaktlista med rätt urval?

Måste vi fylla i sidotjänster på dokumentet varje gång?

Var på likvidavräkningen lägger vi upp en extra kostnad?

Varför saknas rad för underskrift av part på dokumenten?

Hur fungerar dubblettsammanslagningen?

Objektet saknar journal- hur gör vi?

Var lägger vi upp budget ?

Var hittar jag alla objekt inför tillträde?

Har du någon specifik fråga eller fundering som du vill att vi tar upp på utbildningen? Skicka gärna in den i samband med din anmälan så kan vi förbereda svaret!


Nästa tillfälle

Inga planerade för tillfället  

 >> Express Publish 


Denna kurs vänder sig till företag som inte ingår i en kedja, använder Publish basutbud och marknadsföring social media annonsering i Express Mäklarsystem.

Vi ser över grunderna i mallhanteringsystemet Publish, skapar en Bostadsbeskrivning att använda som flippage på Hemsidan. Vi visar också hur man skapar annons för social media i Express.

 

Nästa tillfälle

Inga planerade för tillfället 


3 person gillar detta
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar