UTBILDNINGAR Express och Publish 2022

 Utbildning Express Mäklarsystem / Express Publish


Med hjälp av webbklassrum via programvaran Microsoft Teams har du möjlighet att själv välja var och när du vill utbilda dig. Ta del av utbildningen vart du än befinner dig via dator eller surfplatta. Observera att ljudet sker via datorns högtalare/hörlurar.  Länk skickas efter anmälan 


Anmälan 

Utbildning Express Mäklarsystem samt Express Publish 


Anmälan sker senast 2 dagar före utbildningsdagen till utbildning.maklare@vitecsoftware.com skriv Utbildning och datum i rubriken. 

Du kommer då få ett automatiskt svarsmejl med ärendenummer att vi tagit emot din anmälan.


Anmäl med datumet i rubriken till endast ett utbildningstillfälle åt gången.

Dagen före utbildningstillfället mejlar vi dig inloggningslänken Teams. 

Anslut till utbildningen via länken några minuter innan aktuell tid.


Våra grundutbildningar i Express och Publish är kostnadsfria och går löpande under året. 

Vi lägger upp nya datum efterhand. Därför spelas de inte in för att kunna ses i efterhand.


Har du frågor gällande utbildning?

Har du frågor funderingar kring utbildning kontaktar du oss på support.maklare@vitecsoftware.com 

 

Välkommen!>> Grundkurs Express Mäklarsystem- Objekthantering


I denna kurs fokuserar vi på dina objekt och de inställningar som behöver göras för att du ska kunna arbeta effektivt med hela ditt bostadsutbud, och de kopplingar och relationer som finns till detta.

Vi går igenom huvudmenyn och tittar extra på Inställningar, bland annat för digital signering, kontorets områdeshantering och hur du vill ha dina notifieringar – SMS eller e-post. Vi tittar på startsida 1 och 2 och skillnaderna mellan dessa.

Vi utgår från startsida 1 där du får lära dig hur du skapar ett nytt objekt och hur du lägger upp en ny säljare. Vi tittar på kopplingen till Lantmäteriet. Sedan går vi igenom hur du arbetar med objektet från start till såld. Flödet från objektets översiktsida, beskrivning, parter, affären, dokument hur du lägger upp bilder, marknadsföring och fram till det är dags att ta fram journalen inför tillträdet.

Du får också lära dig hur du matchar ditt nyintagna objekt mot befintligt kundregister och skapar ett utskick.

Inga förkunskaper behövs.


Nästa tillfälle

Tisdag 12 september 15 - 16
>> Grundkurs Express Mäklarsystem - Kontakthantering 


I denna kurs fokuserar vi på dina kunder och andra kontakter som tillhör mäklarvardagen. 

Vi utgårfrån startsida 2, som ger en bra överblick över dagens uppgifter. Vi går igenom den pedagogiska Säljarresan och hur du kan arbeta med dina kontakter från inkommet leads, boka kundmöten och återkomster och hur du följer upp, förbereder och genomför försäljningen med nöjda kunder till efter tillträde. Säljarresan hjälper dig ta din kund genom hela processen från första kontakt till genomförd affär till att följa upp att alla är nöjda. 

Du får lära dig att jobba med visningskunderna för att inte tappa några affärer. Vi utgår från spekulantfliken ser över spekulanternas status och framförallt hur du enkelt kan ställa frågan vad din spekulant söker, lämnar och kan boka möte med din kontakt. Vi tittar också på spekulanternas status och de olika färgkodernas betydelse så att du kan fokusera på rätt kunder – röda, gula eller gröna. 

Att ta reda på vad kunden söker och skapa en sökprofil är viktigt, men lika viktigt är vad kunden lämnar – hur får vi nya intag genom vårt spekulantregister. Vi går igenom dessa moment och tittar på vilka tjänster som kan användas för vidare bearbetning, t ex utskick. 

Vi ser över systemets matchningsfunktioner och hur du jobbar vidare med matchningsresultaten. Vi tittar även på den automatiska matchningen, hur du kan provmatcha ett presumtivt intag mot ditt kundregister. 

Vi letar nya affärer genom att bearbeta de röda, gula och gröna kontakterna som du även finner ”Tratten” på Startsida 1, där även senaste kontakterna finns. Vi berör företag och dödsbon och hur dessa hanteras i Express. 

Att jobba med kundvård via olika typer av ringlistor är effektivt, därför får du en genomgång av hur du skapar och hanterar dessa. Vi tittar även på crm sidan och hur ni kan följa upp dig själv eller hela kontorets kundvårdsaktivitet i rapporter. 

Slutligen går vi igenom viktiga inställningar relaterade till kontakthanteringen, så som utskick, automatisk matchning, områden och GDPR-gallringen. 


Nästa tillfälle  

Tisdag 19 september 15 - 16.15      


 

 

>> Tips & Trix


 Vi har samlat ihop ett antal av våra användares vanligaste frågor och våra mest uppskattade tips från Vitec Support. Denna specialkurs vänder sig till dig som vill få ut mesta möjliga av ditt affärssystem. 

Ur innehållet.

Vilken information kan vi få ut i rapporterna?

Varför ska vi göra GDPR gallring?

Hur skapar vi ett registerutdrag?

Varför har kontakten blivit anonymiserad?

Hur arkiverar vi en användare som slutat?

Hur lägger vi upp långivare och förvaltare och hur hanterar vi bostadsrättsföreningar?

Hur skapar vi en kontaktlista med rätt urval?

Måste vi fylla i sidotjänster på dokumentet varje gång?

Var på likvidavräkningen lägger vi upp en extra kostnad?

Varför saknas rad för underskrift av part på dokumenten?

Hur fungerar dubblettsammanslagningen?

Objektet saknar journal- hur gör vi?

Var lägger vi upp budget ?

Var hittar jag alla objekt inför tillträde?


Nästa tillfälle  

Inga planerade för tillfället >> Express Publish 


Om behov finns för utbildning hur ni kan marknadsföra på bästa sätt via Publish återkom till support.maklare@vitecsoftware.com så kontaktar vi er. 

 

Nästa tillfälle

Inga planerade för tillfället 


3 person gillar detta
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar