Cowrite - testa på gratis


Nyhet! Spara ännu mer tid med Vitec Express:
Automatiska objektbeskrivningstexter - prova gratis textrobot t o m 31 Oktober! 


Som vi tidigare informerat om har Vitec sedan mars 2019 inlett ett samarbete med Cowrite, som det senaste året revolutionerat sättet mäklare skriver texter på. Cowrite har tagit mäklarbranschen med storm, och kontrakterat mer än hälften av marknaden på bara ett år. I de fem största mäklarkedjorna skapas varje månad tusentals texter genom Cowrites tjänst. Läs mer på www.cowrite.com.

ENKELT
Med Cowrite kan mäklare och mäklarassistenter skapa högkvalitativa bostadsbeskrivningar i Vitec Express på bara några minuter. Vid fritextfältet för säljande beskrivning eller rumsbeskrivningen klickar du bara på ”Cowrite – skrivhjälpen” och svarar på ett antal enkla frågor om objektet. När du svarat på frågorna kan du välja en textvariant som passar och sedan klickar du på ”klar”. Vips, så har du en färdig text som kan varieras i ett oändligt antal utföranden!
Nu förlängs provperioden för Cowrites tjänst över hela sommaren fram till den 1 september!

KOSTNADSEFFEKTIV
Vitec har förhandlat fram en lösning där Cowrite erbjuds till utvalda kunder helt gratis under sex månader. Därefter ges möjlighet att sluta avtal med Vitec där tjänsten erbjuds till en kostnad av 249 kr per skapad säljande beskrivning och rumsbeskrivning, för 149 kr har du möjlighet att använda Cowrite till en av de två beskrivningarna.

Kostnadsfria webinarier hålls av Cowrite varje onsdag kl 10.00. För exakta datum och länk till webinarier besök Cowrite här >> 

Använd länken nedan för att prova Cowrite! OBS! Har du redan anmält dig tidigare förlängs din provperiod automatskt - du behöver INTE registrera dig igen!


Ja tack, jag vill prova Cowrite kostnadsfritt t o m 31 oktober 2019 >>


Varje dag skrivs miljontals texter i företag och organisationer. Det kostar tid, pengar och energi. Med Cowrites textrobot kan du skapa kvalitativa texter på minuter i stället för timmar!

Läs mer på www.cowrite.com »

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar