Nyhetsbrev Express Mäklarsystem V21 2024

Express mäklarsystem v21 2024 


Välkommen till en ny version av Express Mäklarsystem! I detta nyhetsbrev presenterar vi följande uppdateringar:


Bättre stöd för olika typer av ombud
Markera alla i listor

 

Förändringarna finns tillgängliga från och med onsdagen den 22 maj 2024. Läs mer om nyheterna nedan.


Bättre stöd för olika typer av ombud

I denna uppdatering har vi gjort flera förbättringar för att underlätta i situationer där någon form av ombud behöver vara delaktig i en bostadsaffär. Ett exempel är då en dödsbodelägare också är en av delägarna till en bostad. Ett annat exempel är då en dödsbodelägare avlider. Tidigare gick det inte att ha dödsbon som dödsbodelägare. Den här typen av situationer kunde då kräva att du blev tvungen att skapa dubbletter för att komma runt begränsningen.


När du ska skicka e-post med dokumentbilagor så visas numera företag och firmatecknare som förslag på mottagare. Firmatecknare kan även vara budgivare och representera sitt företag i en budgivning. När sedan budgivningen avslutas och givet att företaget vunnit så hjälper systemet till med att lägga upp företaget som köpare.


Vi har även lagt till ett antal namngivna roller som du kan använda för att förtydliga vilken typ av relation en kontakt har till en part. Exempel på det är: Fullmakt, Förmyndare, God man samt två roller som enbart är tillämpliga i dödsbon: Boutredningsman och Testamentsexekutor. Några av dessa roller har funnits sedan tidigare i den ena av våra produktlinjer. Till vänster i översikten för en kontakt framgår det vilken roll kontakten har, samt för vilken annan kontakt den rollen gäller. Se exempel nedan.Markera alla i listor

Knappen för att "markera alla" är nu flyttad och ligger som en rund cirkel överst till vänster i listan. Observera om du befinner sig i en så kallad kortvy där du ser alla objekt eller kontakter som kort så behöver du byta till listvy för att komma åt knappen.
Ny användare? Välkommen på webbinarium!

Vitec erbjuder regelbundet grundutbildningar i Express Mäklarsystem och dess tillvalstjänster. Kurserna är tidseffektiva och uppskattade av både nya och befintliga användare. Utbildningarna genomförs online och är kostnadsfria. Anmälan krävs.


På vår hemsida hittar du aktuellt kursutbud. Närmast i tid ligger följande:

11 Juni, Grundkurs Express Mäklarsystem 


Läs mer & anmäl dig härSnabbare hjälp

Välkommen till Vitec Support! Lägg ditt ärende via Hjälpknappen i Express Mäklarsystem för snabbast hjälp. Här kan du även bifoga skärmdumpar mm.
Vårt ärendehanteringssystem når du också direkt på webben. Klicka på knappen nedan och bokmärk (sätt som favorit) denna sida i din webbläsare så har du den nära till hands.


Vill du prata med någon? Då ringer du oss på telefon: 08-56 255 100


Lägg ditt supportärende här


Välkommen till Vitec Support! Öppet vardagar kl. 08.00-17.00. Undantag dag före röd dag då växeln stänger kl. 12.00. Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar