Express Mäklarsystem V11 2023

Express Mäklarsystem V11 2023


Välkommen till en ny version!

I denna uppdatering av Express Mäklarsystem har vi påbörjat arbetet med att underlätta administrationen kring fokusområden. Vi har också utökat textfältet för kundomdömen. Vi ber er notera det kommande underhållsarbetet för fastighetsutdrag vilket kommer att påverka tillgängligheten för tjänsten. Läs mer nedan.

Nyheterna finns tillgängliga i Express Mäklarsystem fr o m onsdag den 15 mars 2023Kopiera fokusområden

Fokusområden på kontor och användare kan användas för att se till att leads från webben hamnar hos rätt kontor eller rätt mäklare utan att behöva gå omvägen via någon central hantering i mäklarkedjan. Vi kommer att lägga till fler funktioner för att underlätta administrationen kring fokusområden löpande under våren. Först ut i denna version är en funktion för att kopiera fokusområden från en användare till en annan, eller från ett kontor till ett annat. Det går också bra att kopiera från ett kontor till en användare och tvärtom från en användare till ett kontor. Funktionen underlättar framför allt när en mäklare slutar och någon ny ska ta över fokusområdet.

Notera att när du till exempel kopierar från en användare till en annan så kan båda ha så kallade egenritade områden och att du i så fall måste ta ställning till vilket som ska gälla. Vill du att den du kopierar ifrån ska gälla så bockar du i kryssrutan ”Skriv över eget fokusområde”.


Kundomdömen

Efter önskemål från er användare så har vi nu utökat det maximala antalet tecken (från 80 till 500) som man kan skriva in på de kommentarer från kund som går att lägga in där ni administrerar användare.


Fastighetsutdrag - planerat underhåll

Mellan 2023-03-15 22:00 - 2023-03-16 06:00 kommer vår partner för fastighetsutdrag att genomföra ett planerat systemunderhåll.

Detta påverkar dig som kund genom att du inte kan hämta fastighetsinformation under tiden systemunderhållet pågår.Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar