Express Mäklarsystem V50 2022


Välkommen till en ny version!

I denna uppdatering av Express Mäklarsystem har vi lagt till möjligheten att schemalägga automatiska utskick till köparen. Vi har också uppdaterat systemet med nya fastighetsavgiften.

Nyheterna finns tillgängliga i Express Mäklarsystem fr o m onsdag den 14 dec 2022Schemalagda händelser – Automatiska utskick till köparen

Ditt bostadsvärde och Slutpriser i området - eller vad dessa kontakttjänster är döpta till i ert system – går nu att aktivera automatiskt med hjälp av en ny funktion för schemalagda händelser.

När du lägger till ett av dessa scheman så avser det köparen, antingen enbart för den primära köparen eller alla köpare på en bostad om du väljer det. Du kan välja för vilka kontor, vilka objekttyper, om nyproducerade bostäder ska inkluderas m m så det finns bra möjligheter att skräddarsy efter dina önskemål.

Du som är administratör dvs har fullständiga rättigheter, hittar funktionen under Inställningar, Administration och Schemalagda händelser. I denna release kan du välja att lägga till Ditt bostadsvärde eller Slutpriser i området med automatik och på sikt kommer det att komma in fler händelser som kan automatiseras på samma sätt.

 

Ny kommunal fastighetsavgift

Vi har nu uppdaterat ditt system med den kommande fastighetsavgiften för försäljningar som sker under 2023 och som då deklareras 2024.
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar