Nyhetsbrev Express Mäklarsystem V20 2022


Välkommen till en ny version!

I denna uppdatering av Express Mäklarsystem har vi bland annat gjort det möjligt att starta budgivning på objekt som tillhör nyproduktionsprojekt. Vi har också lagt till ett antal filter i rapporterna samt förbättrat funktionaliteten i ett antal dokument. Läs mer om nyheterna nedan.

Nyheterna finns tillgängliga i Express Mäklarsystem fr o m onsdag den 18 maj 2022.Nyproduktion - bud på objekt i projekt

Det går nu att starta budgivning på objekt som tillhör projekt. Det finns dessutom en snabbfunktion för att registrera priset som bud när du kopplar en intressent på projektet som köpare av en bostad. Syftet är att snabba upp hanteringen så att det ska vara smidigt att ta fram en budförteckning för varje enskild affär i projektet även om det inte varit en budgivning med flera budgivare.


Nyproduktion - spekulanter på objekt i projekt

I samband med nyheten ovan har vi åtgärdat så att spekulanter som tillkommer till exempel via intresseanmälan på objekt i projekt även förs över som intressenter på projektet.


Fler filter i rapporterna

Flera av rapporterna i Express Mäklarsystem har blivit förstärkta med ytterligare filter. Benchmarking har ett nytt filter för kontorsgrupper. Rapporterna Provision, Fakturor och Uppdrag har fått nya filter för uppdragstyp, objekttyp och nyproduktion. Rapporten Provision har dessutom ett nytt filter för försäljningssätt. Rapporten Objekthistorik har fått nya filter för objekttyp, nyproduktion samt ett filter för försäljningssätt i perioden.

Dokument

Till denna version har vi förbättrat funktionaliteten i flera dokument bland annat Köpekontrakt - Tomt, Infobladet Råd och tips inför visning, Uppdragsavtal och Skrivuppdrag.

Sedan fortsätter även arbetet med att fasa ut det gamla dokumentsystemet (de som inte är märkta som “Smartdoc”), bland annat försvinner nu Bokningsavtalet vilket vi tidigare informerat om.omSupport

Välkommen till vår Support. Vi har öppet vardagar kl. 08.00-17.00. Undantag dag före röd dag då vi stänger växeln kl. 12.00. Du når oss direkt via mäklarsystemet, på webben eller via telefon.


Direkt i Express Mäklarsystem: Lägg ditt ärende via nya Hjälpknappen i Express. Här kan du även bifoga skärmdumpar mm.
På webben: Klicka på länken nedan och bokmärk (sätt som favorit) denna sida i din webbläsare.
Lägg ditt supportärende här »
Telefon: 08-56 255 100
Länk till FAQ självhjälp »


Följ oss på Facebook - upptäck en snabb väg till support!

Du vet väl att det finns möjlighet att skicka frågor till vår Produktsupport direkt från vår Facebooksida - välkommen!


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar