Identifierad budgivning - tryggt, enkelt, snabbt!


Budgivningen är en viktig och känslig del i bostadsaffären. I Express Mäklarsystem finns en helintegrerad tilläggstjänst för Identifierad budgivning. Den hanteras på samma sätt som den ordinarie budgivningen vilket innebär att det blir enkelt och tryggt för både dig och budgivare och att det inte blir någon ökad administration för någon av er.

En stor vinst med den nya tjänsten är att budgivaren har möjlighet att verifiera sitt lånelöfte digitalt. Lånelöftet presenteras sedan för dig i Express Mäklarsystem vilket är unikt för den här tjänsten (naturligtvis visas inga detaljer kring lånelöftet).


En annan vinst med tjänsten är att banken får information om en avslutad budgivning vilket kortar ner tiden för hantering av bolåneansökan. Det innebär att ett helt bindande kontrakt kommer till stånd tidigare. Det sker också en automatisk hantering av felaktiga/utgångna lånelöften.

Tjänsten ger dessutom ökad exponering av ditt varumärke, eftersom både logotyp och bild på mäklaren visas för budgivaren. Det är också enkelt att kontakta mäklaren genom ett klicka på telefonsymbolen bredvid bilden!


Tydlig markering på Hemnet

Bostäder som annonseras på Hemnet visas med en tydlig symbol som berättar att identifierad budgivning pågår.Ett system - all data i Express Mäklarsystem

I och med att tjänsten Identifierad budgivning är integrerad i Express Mäklarsystem så hanterar Vitec både funktion och support. Tack vare att all information finns i ditt mäklarsystem så kan Vitec fortsatt garantera full funktionalitet för t.ex. budförteckning, statistik, rapporter och övriga dokument.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar