Tjänsterna som boostar din försäljning


Tjänsterna som boostar din försäljning
Express Mäklarsystem är marknadsledande affärssystem med inbyggt CRM och stöd för hela säljprocessen. Nu utökar vi systemet med en rad nya tjänster som tar din mäklarverksamhet till nya höjder, oavsett om du jobbar i en liten eller stor organisation. Annonsera i sociala medier
Nu finns det en fullt integrerad tjänst som gör det möjligt för dig som mäklare att snabbt skapa objektannonser för till exempel Facebook, Instagram etc. Annonsen når ut i målgruppen i samma sekund som objektet publiceras. Varje mäklarföretag erbjuds unik design på annonsmallarna.
Även resultatrapportering ingår - du ser direkt i Express Mäklarsystem, tillsammans med övrig statistik för andra marknadsplatser, hur många annonser som exponerats eller klickats på.

Länk till att läsa mer »Identifierd budgivning - med verifierat lånelöfte!
Tjänsten Identifierad budgivning ger budgivarna möjlighet att dels verifiera sin identitet med BankID, dels styrka sitt lånelöfte via en säker koppling till bank. Detta ökar transparensen och minskar risken för oseriösa budgivare. De smarta kopplingarna till banken kortar ner handläggningstiderna och minskar risken för problem med finansieringen i samband med kontraktsskrivningen.

Länk till att läsa mer »Express Publish - proffsigare prospekt
Jobba effektivt med ditt marknadsmaterial direkt inifrån Express Mäklarsystem. Genom en tät integration med Express Publish kommer du åt editorn där du skapar intagsmaterial, bostadsbeskrivningar, skyltar, DR-material som t ex för- och efterlappningar, annonser och mycket mera. Du kommer åt alla dina objektbilder som med automatik klistras in i den mall du har valt – enkelt och tidseffektivt!

Länk till att läsa mer »Effektivare visningar som bygger varumärke
Med Visningsassistenten blir det enklare att samla in kontaktuppgifter från spekulanter vid visningar, till exempel via mobiltelefon. Uppgifterna landar rakt in i Express Mäklarsystem. Mäklaren slipper manuellt efterarbete och spekulanten får direkt ett välkomst-SMS med länk till objektet. Efter visningen skickas ett smart SMS ut automatiskt, där spekulanterna enkelt kan svara om de är intresserade av bostaden. SMS:en är anpassade så att mäklarföretagets logga och färger används.

Länk till att läsa mer »
Låter det intressant? Kontakta din säljare!
Kontakta någon av våra säljare om du vill veta mer om beställning, priser, avtal med mera. Du hittar alla kontaktuppgifter via länken nedan.

Länk till våra säljare »

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar