Vinn nya uppdrag och behåll kontakten med kunderna


Automatiska tjänster
- vinn nya uppdrag och behåll kontakten med kunderna
Du känner väl till att det i Express Mäklarsystem finns tjänster för att löpande skicka ut information med automatik? Till exempel ett uppdaterat bostadsvärde, eller slutpriser på försäljningar som sker i ett visst område. De båda tjänsterna har vi valt att kalla “Ditt bostadsvärde” och “Slutpriser i området” men om du vill marknadsföra dem med andra namn har vi förberett så att de använder dina egna benämningar även i Express Mäklarsystem. 


Värdefulla verktyg i kundbearbetningen
Det typiska scenariot för en tjänst som ”Ditt bostadsvärde” är när du som mäklare vill hålla både dig själv och ditt varumärke ”top of mind”. När du lägger till tjänsten på kunden så utgår den ifrån säljarens bostad och du ställer in hur ofta utskicken ska ske och om utskicken ska göras med e-post eller med sms. Därefter kommer säljaren löpande få en uppdatering som visar hur värdet på bostaden förändras. Ett annat scenario är en köpare som är nyfiken på hur värdet på den köpta bostaden utvecklar sig framöver.

”Slutpriser i området” informerar istället löpande om slutpriserna för sålda bostäder i ett område som kunden är intresserad av. För den tjänsten krävs inte att kunden är säljare på något objekt vilket gör den lättare att aktivera för till exempel visningskunder.

Utskicksmallar
Med tjänsterna följer fyra utskicksmallar som kan anpassas på olika sätt. En för varje tjänst avsedda för e-postutskick och en per tjänst för utskick med sms. E-postmallarna kan stylas och företagsanpassas ytterligare med dina profilfärger m.m. men tänk då på att ta hjälp av en duktig webbutvecklare som har erfarenhet av e-postmallar.

Nedan ser du ett exempel på ett utskick: Så här aktiverar du tjänsterna
Tjänsterna "Ditt bostadsvärde" och "Slutpriser i området" finns redan i Express Mäklarsystem. Du behöver inte kontakta Vitec för att köra igång. Aktivering av tjänsterna hittar du under menyn Inställningar, Tjänster för kontakter. Tänk på att den som aktiverar behöver ha fullständiga rättigheter.

Pris
Ett utskick kostar 2 kr ex moms. Kostnad för sms tillkommer om du väljer att skicka med sms. Leverans av tjänsterna sker i samarbete med Värderingsdata. 


Vill du också behålla kontakten med dina kunder? 
Med våra tjänster "Ditt bostadsvärde" och "Slutpriser i området" håller du ständig kontakt med både nya och befintliga kunder, och bygger samtidigt varumärke. Kontakta mig om du har några funderingar eller vill veta mer om hur det fungerar! Du når mig på tel 031-310 76 73 eller e-post till anna.moberg@vitecsoftware.com

Anna Moberg
Kundansvarig Vitec Mäklarsystem AB

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar