Ligg steget före genom annonsering i sociala medier


Syns du i ditt största skyltfönster? 


Ligg steget före genom annonsering i sociala medier

Hösten är här och det gäller att stå rustad med smarta tjänster som gör dig konkurrenskraftig. Du vet väl att du redan har tjänsten Annonsera i sociala medier i ditt Express Mäklarsystem, redo att användas?

I ditt mäklarsystem finns det en fullt integrerad tjänst, som gör det möjligt för dig som mäklare att snabbt skapa objektannonser för till exempel Facebook, Instagram etc. Annonsen når ut i målgruppen i samma sekund som objektet publiceras. Du behöver inte själv ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten - annonsen förhandsgranskas direkt i Express Mäklarsystem.

Tjänsten levereras med kompletta annonsmallar. Du väljer själv vilka objekt du ska annonsera och betalar bara för dessa - ingen fast månadsavgift! Du kan annonsera samtliga objekttyper, även gårdar och uthyrning av till exempel lokaler.


Så här enkelt är det

1.Gå till sidan Marknadsföring för aktuellt objekt
2.Klicka på Facebook/Instagram-kortet
3.Välj ett färdigt annonspaket - klart! Enklare blir det inte.


Även resultatrapportering ingår - statistiken visas i Express Mäklarsystem och kan enkelt kommuniceras till säljaren.Skapa annonspaket - snabbt och enkelt!

Det går också att skapa paket för enklare annonsering. Användare med fullständiga rättigheter kan gå till menyn Inställningar, Marknadsföring, Skapa paket och döpa paketet till något man vill använda i kommunikationen med säljaren (t ex Premium, XL, Guld etc.).

Ett paket kan exempelvis innehålla först en kampanj då objektet har status Kommande, sedan ytterligare en kampanj med en annan annonsmall när objektet har status Till salu, därefter en kampanj för status Såld - en digital efterlappning. Hela hanteringen blir enklare genom att man dels håller ihop begreppen som används i marknadsföringen, dels kan starta annonseringskampanjer med färre klick i Express.

Det finns också funktioner för rullande annonsering. En mäklares senaste 5 eller 10 sålda objekt annonseras ut automatiskt löpande, och mäklaren får också en automatisk månadsrapportering löpande.


Varför ska du annonsera i sociala medier?

Du når en större målgrupp
Du når även passiva spekulanter
Du kommer in i medvetandet hos dina kunder i ett tidigare stadie
Dagens säljare kräver en modern mäklartjänst med effektiva arbetssätt
Fler spekulanter ger ofta fler budgivare vilket kan ge högre slutpriser


Varför använda Express som plattform i din annonshantering?

Tjänsten finns redan i ditt system
Du får hjälp av oss med att komma igång
Minimal handpåläggning
Du betalar bara vid användandet, inga fasta kostnader
Du kan sätta din egen budget
Du kan skapa egna annonspaket
Du kan skapa kampanjer som med automatik annonserar ett objekt i dess olika faser: Kommande - Till Salu - Sålt
Du får resultatrapportering och statistik direkt in i Express och kan kommunicera den till säljaren - e-postmallar finns färdigt


En digital snubbeltråd

Genom att annonsera dina objekt i sociala medier som t ex Facebook och Instagram, når du människor som kanske inte är på gång att byta boende just nu, men som överväger att göra det när rätt tillfälle dyker upp framför näsan. När du annonserar utvalda objekt i sociala medier syns du i den målgrupp du väljer, till exempel i ett visst område. Du kan välja flera områden, ett fritidshus kan exempelvis visas för spekulanter på flera orter.


Smart målgruppssökning
Algoritmer är programmerade att hantera data och därefter vart datan ska leda till och hanteras. De används i en mängd olika sammanhang. Exempelvis på sociala medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat och sökmotorer som Google. Så förutom att du själv väljer områden att synas i, hjälper algoritmerna till att tratta ner målgruppen så att du når just de besökare som kan vara intresserade av den aktuella bostaden. Och du slipper lägga pengar på en orelevant målgrupp! Nyfiken på ditt nya verktyg?

Syns dina objekt i sociala medier får dina säljare sannolikt fler spekulanter och budgivare. Ett högt slutpris ger en nöjd kund - missa inte att informerar om denna möjlighet på ditt nästa intagsmöte!
Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller vill veta mer om hur du det fungerar. Du når mig här:


Anna Moberg
anna.moberg@vitecsoftware.com
072-084 80 74


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar