Julöppet och tips från Vitec Produktsupport


Julhälsning med heta tips från Vitec Produktsupport

Vi på Vitec Produktsupport vill önska dig en riktigt härlig Jul!
Vi vill också göra vardagen lite enklare för dig som arbetar med våra produkter och har därför sammanställt en lista med bra tips för dig som använder Express Mäklarsystem, Sveriges modernaste mäklarsystem. 


SÅ HÄR ANVÄNDER DU FAQ
Vi bygger kontinuerligt ut vår hjälp till självhjälp. Det finns många olika sökmöjligheter. När du lägger upp ett ärende få du exempelvis direkt förslag på lösningar. Vi på Vitec Produktsupport kan se vilka hjälpförslag du tittat på innan vi lägger upp ärendet, för att undvika att hänvisa till samma information. Du kan även hjälpa oss att bygga ut FAQ genom att ge tumme upp (lösningen hjälpte) eller tumme ner på ett inlägg. Ger du tummen ner (lösningen hjälpte inte dig) kan du snabbt kryssa i olika alternativ om varför inte lösningen fungerar. På så sätt bygger vi tillsammans upp en ännu bättre hjälp till självhjälp!

Länk till FAQ »


"KÄNDA FEL-LISTAN"
Vår "Kända fel"-lista utvecklas hela tiden och innehåller information om de funktioner som inte fungerar så bra i eller runt omkring Express Mäklarsystem. Syftet med listan är att du ska få bättre koll på tillfälliga problem och hur lösningsalternativet ser ut. När en rättning är gjord får du information om detta via e-post.
Logga in i ärendehanterings-systemet och klicka på knappen "Följ" intill rubriken Kända buggar/fel. Nu får du e-post så fort vi fått in något nytt som skall rättas, eller information om hur du tillfälligt kommer runt störningen.

Länk till Kända fel »


REGISTRERA ÄRENDEN - LÄTT SOM EN PLÄTT
Har du en fråga vill du snabbt ha ett svar. Därför är formuläret för att registrera ett ärende superenkelt. Identifiera dig med din e-postadress och skriv ett ämne och din fråga. Registreringsformuläret hittar du under Hjälp i Express Mäklarsystems huvudmeny. 


UTBILDNINGAR ONLINE
Vill du veta mer om nya funktioner eller hur man arbetar i Express Mäklarsystem? Vi erbjuder både kostnadsfria och avgiftsbelagda webbkurser. Vi satsar också mycket på att erbjuda online-genomgång av innehållet i nya versioner. Många onlineutbildningar spelas in så att du kan se dem i efterhand. Mer info hittar du via nedanstående länk.

Länk till våra utbildningar »


FILMER
Ibland är det lättare att se än att läsa. Vår målsättning är att hela tiden släppa information i form av filmklipp. I vår FAQ finns redan idag många filmer. Sök efter "film" eller “video” i sökrutan för att se vad som finns att titta på. Inlägg som har en film är taggade och sökbara. Se länk:

Länk till filmklipp »


TWITTER
Ute på språng med mobilen i högsta hugg? Du vet väl att det finns möjlighet att följa och ta hjälp av oss på Twitter via kontot @VMaklarsystem. Skicka in ärenden direkt till oss som direktmeddelanden. Svaret vi skickar till dig kommer då direkt till din Twitterklient som ett direktmeddelande. Även eventuella driftstörningar skickas direkt till ditt Twitterflöde! 


SNABBARE DRIFTINFORMATION
Vi har infört ett nytt system så att driftinformation kopplas till ärendehanteringssystemets FAQ (och Twitter, se ovan) så att du kan få information så tidigt som möjligt vid en eventuell driftstörning. Vi informerar även i telefonsystem. Ett tips är att prenumerera på vår Driftinformation via e-post, se länk nedan.

Länk till Driftinformation med möjlighet att prenumerera »


CHATTA MED OSS!
Testa gärna vår chattfunktion som finns i Ärendehanterings-systemet. Du hittar den längst ner i högra hörnet.

Chatten finns här, nere till höger »


ARBETA PÅ DISTANS
Eftersom Express Mäklarsystem är webbaserat är det lätt att arbeta från valfri enhet; dator, läsplatta eller mobil. Det är alltså enkelt att arbeta från andra platser.
Pandemin har gjort att vi måste hitta nya vägar att göra affärer på och i våras sammanställde vi information kring kundbearbetning på distans i ett utskick. Du hittar informationen via länken nedan.

Bearbeta dina kunder på distans »ÖPPET I JULHELGEN
Under jul och nyår har vi begränsat med resurser men vi har ändå öppet alla dagar utom helgdagar. Använd gärna möjligheten att registrera ärenden direkt i vårt ärendesystem, för snabbast svar.

Telefon: 08-562 551 00
Telefontider under jul och nyår:
21 dec 9.00 - 16.00
22 dec 9.00 - 16.00
23 dec 9.00 - 15.00
28 dec 9.00 - 16.00
29 dec 9.00 - 16.00
30 dec 9.00 - 16.00
4 jan 9.00 - 16.00
5 jan 9.00 - 12.00
7 jan 9.00 - 16.00
8 jan 9.00 - 16.00
Lunchstängt 12 - 13 alla dagar

Ringer du in till oss och vi inte hinner svara, så kan du välja att antingen vänta kvar i kön eller att bli uppringd på en viss tid.

OBS! Ärenden via ärendesystem hanteras fram till kl. 17.00
Lägg ditt supportärende här»

Fr o m den 11 januari 2021 har vi ordinarie öppettider kl. 9.00 - 17.00 


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar