Identifierad budgivning i Express Mäklarsystem


NY TJÄNST I EXPRESS MÄKLARSYSTEM:
IDENTIFIERAD BUDGIVNING

Med anledning av Hemnets utskick i fredags (201023) angående sin lösning för identifierad budgivning så vill vi informera om Vitecs helintegrerade budgivningstjänst som börjar levereras under december månad.


Ny budgivningstjänst sömlöst integrerad i Express Mäklarsystem
Budgivningen är en enormt viktig och känslig del i bostadsaffären och som vi tidigare informerat om i tidningen Mäklarvärlden så lanserar vi en ny tjänst för Identifierad budgivning. Den hanteras på samma sätt som den ordinarie budgivningen i Express Mäklarsystem vilket innebär att det blir enkelt och tryggt för både mäklare och budgivare och att det inte blir någon ökad administration för någon.

Budgivningen hanteras även fortsättningsvis av mäklarens affärssystem
Processen för mäklaren är oförändrad. Mäklaren bibehåller budgivningen under sitt paraply och släpper inte kontrollen. Budgivningen kan hanteras även om bostaden enbart gått ut till kunderna via matchning eller sociala medier.

Verifiering av lånelöfte via koppling till bank
En stor vinst med den nya tjänsten är att budgivaren har möjlighet att verifiera sitt lånelöfte digitalt. Lånelöftet presenteras sedan för mäklaren i Express Mäklarsystem vilket är unikt för den här tjänsten. Beloppet på lånelöftet visas inte, däremot vilken långivare som ställt ut lånelöftet. 


Proaktiv och prioriterad banksupport
En annan vinst med tjänsten är att banken får information om en avslutad budgivning vilket kortar ner tiden för hantering av bolåneansökan. Det innebär att ett helt bindande kontrakt kommer till stånd tidigare. Det sker också en automatisk hantering av felaktiga/utgångna lånelöften.
Obs! Tjänsten är helt oberoende och era kunder kommer inte skickas vidare till några andra banker för till exempel reklamerbjudanden.

Ett system – all data i Express Mäklarsystem
I och med att tjänsten Identifierad budgivning är integrerad i Express Mäklarsystem så hanterar Vitec bådefunktion och support. Tack vare att all information finns i Express Mäklarsystem så kan Vitec fortsatt garantera full funktionalitet för t.ex. budförteckning, statistik, rapporter och övriga dokument.

Mer information kommer inom kort

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar