Nyhetsbrev Express Mäklarsystem, Säljstöd, Version 2020.3


NYHETER I EXPRESS MÄKLARSYSTEM, VERSION 2020.3
I denna release släpper vi bland annat nya listor med en helt ny provmatchnings-funktion, som är mycket användbar för att snabbt få svar på vilka bostäder som matchar din kunds önskemål. Vi har också utökat med många fler kopplingar till fält som kan användas när du skapar mallar för e-post- och sms-utskick. Vår dokumentflora har vuxit och uppdaterats med ett antal nyheter och vi tipsar också i detta nyhetsbrev om hur du kan bearbeta dina kunder på distans. Läs om alla nyheter nedan.

Nyheterna finns tillgängliga från och med onsdagen den 1 april 2020.
 


DOKUMENT

Nya och uppdaterade dokument
Klicka på länken nedan för att läsa om nyheter inom dokumentområdet vilka kort summeras nedan.

- Förändringar i Cashflowkalkylen
- Dokumenten DepositionsavtalDepositionsavtal energideklaration och Tilläggsavtal (branschgemensamma) samt Journal - mäklarlagen och Överlåtelseavtal bostadsförening har gjorts om till smartdocs.
- Gränssnittet för fastighetsutdrag är förändrat
- Hemnet har en ny annonsbilaga
- Flera förändringar gällande kapitalvinst
- Förändring i Upplåtelseavtal nyproduktion, branschgemensamt
Några övriga rättningar har gjorts.

Läs om dokumentförändringarna här »CRM

Nya listor med bl a provmatchning
I denna release har vi lagt till nya snabbare objekt- och kontaktlistor som underlättar sökning och filtrering direkt i listorna. Det finns även en flik för senast besökta men det riktigt intressanta är de nya verktygen för så kallad provmatchning.

Provmatchningen är tänkt att lösa behovet av att snabbt kunna ge svar på vilka bostäder som matchar din kunds önskemål utan att först behöva skapa vare sig kontakten eller sökprofilen. Är situationen istället den att du pratar med en potentiell säljare så ska du snabbt kunna ge svar på hur många spekulanter som söker en viss typ av bostad. Verktygen är fortfarande under utveckling men går bra att “betatesta” från och med denna versionen. 


FLER NYHETER

Nyproduktion - Förhandsgranskning på projekt
Vi har lagt till en funktion för att förhandsgranska internetannonsen på projekt. Du hittar funktionen precis som för vanliga bostäder under Utför på sidan Marknadsföring på projektet.

Kommersiella fastigheter - förfinad matchning
Vi har lagt till ytterligare fyra stycken objektstyper för att förfina möjligheterna att matcha specifika kommersiella fastigheter. De objekttyper som lagts till är Mark, Special/Samhällsfastighet, Projektfastighet samt Hotell/Restaurang.

Fler datakopplingar till utskicksmallarna
Vi har lagt till fler datakopplingar som kan användas för att skapa utskicksmallar för e-post och sms. Totalt sett en ökning från 37 st till 119 st olika kopplingar till fält i Express Mäklarsystem, med allt från exempelvis “Aktuellt objekts säljrubrik” till “Aktuell användares beskrivning”. BEARBETA DINA KUNDER PÅ DISTANS - 5 AKTUELLA TIPS!
Corona-virusets framfart har medfört att både kunder och leverantörer behöver ändra vanor och beteenden. För dig som fastighetsmäklare kanske detta innebär begränsade möjligheter till fysiska kundmöten. Visningarna kommer att bli annorlunda framöver, liksom värderingar och tillträden. Tack vare branschens höga IT-mognad finns det goda möjligheter att erbjuda mäklartjänsten på ett tryggt och professionellt sätt även under rådande omständigheter. Vi har sammanställt några användbara tips - klicka på länken nedan.

Länk till att läsa mer »


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar