Webbinarium den 13 maj 2024

Boresan säljare

Erbjud en modern och digital upplevelse för dina kunder! Med tjänsten Boresan säljare som nu är integrerad med Express Mäklarsystem kan du kommunicera smidigt med säljaren genom hela affären. Under detta webbinarium berättar vi hur det går till.


WEBBINARIUM

Missa inte denna genomgång där vi demonstrerar hur du kan få en enkel och praktisk portal direkt till dina säljare. Där kan de interagera genom att fylla i frågelista och driftskostnader, korrekturläsa och kommentera bostadsbeskrivningen, följa sin försäljning i realtid samtidigt som du får notifieringar direkt i Express Mäklarsystem när säljaren utfört uppgifterna. På så sätt får du en snabb och smidig kommunikation med säljaren och också full koll på intags- och försäljningsprocessen. Tillsammans med vår samarbetspartner Cetti (f d BudID) välkomnar vi dig till detta kostnadsfria webbinarium.


DATUM: 13 maj 2024

TID: 13:30 - 14:30


ANMÄLAN: Registrera dig via länken nedan. Du får då ett mail med bekräftelse och länk till att ansluta till webbinariet (obs! du kan behöva kontrollera skräpposten om du inte fått något mail efter registrering). På kursdagen är det bra att ansluta några minuter innan start så att du ser att allt fungerar.


ANMÄL DIG HÄR: Anmälan Webbinarium Boresan säljare >>


PRIS: Kostnadsfritt


Linda Steen
...Key Account Manager på Vitec leder detta webbinarium. Tillsammans med Amela Hadziosmanovic och Anton Winqvist från Cetti guidar hon dig tryggt och säkert igenom en intressant timme.

Missa inte denna kostnadsfria utbildning i ett av den moderna mäklarens viktigaste verktyg.

Välkommen!Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar