INBJUDAN: Webbinarium 3 mars, Express 2020.2


WEBBINARIUM:
NYHETER I EXPRESS MÄKLARSYSTEM, VERSION 2020.2

Välkommen att lyssna på vårt webinarium där vi går igenom nyheterna i nya versionen av Express Mäklarsystem. Deltagandet är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

DATUM & TID
Tisdag 3 mars klockan 10.00
https://zoom.us/j/755179659

Tisdag 3 mars klockan 15.00
https://zoom.us/j/620771517

INNEHÅLL
I denna release har vi bland annat satsat på design och användarvänlighet, vilket du kommer att märka på flera ställen i systemet. Vi har fortsatt våra förbättringarna inom dokumentområdet. Vi har tagit ytterligare några steg framåt i vår CRM-funktionalitet men även arbetat med att förbättra verktygen för administration av användare och kontor. Alla nyheter presenteras i vårt nyhetsbrev, men här får du möjlighet att se en genomgång i systemet vilket är et effektivt sätt att ta del av nyheterna på.
Nyheterna finns tillgängliga från och med onsdagen den 4 mars 2020.

SÅ HÄR GÖR DU
Delta genom att klicka på ovanstående länkar och ladda ner Zoom-appen (fungerar i både Windows/Mac/Andriod och IOS) eller anslut via din webbläsare.
OBS! Anslut dig till webbinariet i god tid då antalet platser är begränsat till 100 - först till kvarn!

Är det första gången du deltar på webbinarier eller online-utbildningar hos Vitec kan det vara en god idé att ansluta några minuter innan start för att kontrollera tekniken. Mer info hittar du via länken till nedan.


TIDSEFFEKTIVT
På webbinariet visar vi nyheterna i Express Mäklarsystem genom att dela bildskärm och ljud. Det finns också möjlighet att ställa frågor till våra produktspecialister via chatten.

Så här ansluter du dig till ett webbimarium»

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar