INBJUDAN: Webbinarium 3 april, Express 2020.3

WEBBINARIUM:
NYHETER I EXPRESS MÄKLARSYSTEM, VERSION 2020.3


Välkommen att lyssna på vårt webinarium där vi går igenom nyheterna i nya versionen av Express Mäklarsystem. Deltagandet är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

DATUM & TID
Fredag 3 april klockan 9.00
https://zoom.us/j/899208157

Fredag 3 april klockan 15.00
https://zoom.us/j/826234748


INNEHÅLL
I denna release släpper vi bland annat nya listor med en helt ny provmatchnings-funktion, som är mycket användbar för att snabbt få svar på vilka bostäder som matchar din kunds önskemål. Vi har också utökat med många fler kopplingar till fält som kan användas när du skapar mallar för e-post- och sms-utskick. Vår dokumentflora har vuxit och uppdaterats med ett antal nyheter.

Alla nyheter presenteras i vårt nyhetsbrev, men här får du möjlighet att se en genomgång i systemet vilket är et effektivt sätt att ta del av nyheterna på.
Nyheterna finns tillgängliga från och med tisdagen den 31 mars 2020.


SÅ HÄR GÖR DU
Delta genom att klicka på ovanstående länkar och ladda ner Zoom-appen (fungerar i både Windows/Mac/Andriod och IOS) eller anslut via din webbläsare.
OBS! Anslut dig till webbinariet i god tid då antalet platser är begränsat till 100 - först till kvarn!

Är det första gången du deltar på webbinarier eller online-utbildningar hos Vitec kan det vara en god idé att ansluta några minuter innan start för att kontrollera tekniken. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar