Antalet it-attacker av olika slag är något som hela tiden ökar och något man alltid bör vara vaksam på.

För att öka säkerheten så kan du som har företagskonto hos Microsoft enkelt ändra

så att du kan logga in via Microsoft i stället.

Fördelarna blir då:

• Du kan använda Microsofts säkerhetsfunktioner kring så kallad tvåfaktorsautentisering
  • Ett gemensamt konto med ett lösenord i stället för ett konto till datorn och ett till Express

Läs mer om den typen av inloggning här: Single sign on sso via office365 och azure ad

Har du inte tillgång till lösningen ovan kan vi ändå hjälpa dig att öka säkerheten genom att aktivera en tvåfaktorsautentisering vid inloggning i Express. Kontakta vår produktsupport så slår vi på en lösning som bygger på att det skickas ett mejl med en engångskod till den som loggar in i Express.