I Express finns möjligheten att skapa dokumentpaket med dokument som du vill arbeta med samlat. Dokumentpaket kan skapas med Smartdocs och distribuerade PDF:er.

Instruktion för hur du skapar och använder dokumentpaket

En steg för steg guide hur du skapar och använder dokumentpaket

Steg 1: Förbered dokumenten som ska ingå

• Till dokumentpaket kan du välja att använda de dokument som tillhandahålls i Express. Du kan även skapa egna dokumentmallar som kan ingå i ditt dokumentpaket. HÄR kan du läsa mer om hur du skapar din egen dokumentmall.
  • Du kan även lägga till dokument som distribuerade PDF:er som kan ingå i ditt paket.

Steg 2: Skapa dokumentpaket

• Gå till Inställningar I Express
  • Välj Dokument
  • Välj Anpassade Dokumentpaket
  • Skapa nytt Paket
  • Namnge paketet
  • Välj de dokument som ska ingå genom att klicka på +
  • Spara

Steg 3: Använd dokumentpaket

• Gå till ditt objekt och fliken dokument
  • Klicka på skapa nytt dokument
  • Sök upp ditt dokumentpaket via namnet du gett paketet tidigare

Tänk på att du måste lägga till Hemnetbilagan som Distribuerad PDF om du vill att detta dokument ska ingå i ditt dokumentpaket!