Hur kan jag skapa ett eget dokument om jag inte är nöjd med de dokument som finns idag?

Det finns två sätt. I båda fallen går du in på ett objekt och sedan till sidan Dokument.

Sedan utgår du antingen från ett dokument som redan finns, eller skapar en ny mall helt från början.

Gå till det dokument som du vill utgå ifrån. Fyll i texten i mallen som du vill ha det.

Välj sedan att Spara som mall

Ge mallen ett namn och välj om den skall synas för alla, kontoret eller för dig.

Eller:

Alternativt kan du skapa en mall från början genom att på sidan Dokument - Skapa Mall

Fyll i texten i mallen som du vill ha det.

Du kan välja att skapa Textfält, Rubriker, Kolumner och andra komponenter.

Skapa din mall och välj sedan att Spara som mall

Ge mallen ett namn och om den skall synas för alla, kontoret eller för dig

• Utgår man från ett befintligt Vitecdokument när ett nytt dokument skapas så kommer det att uppdateras automatiskt mot Express och senaste version om det sker förändringar gällande lagar och paragrafer exempelvis.
  • Om dokumentet sedan tillhör ett dokumentpaket så kommer det dokumentpaketet alltid ha den uppdaterade versionen av dokumentet.
  • Anpassningar som görs i de anpassade dokumentmallarna handlar om textförändringar. Textförändringarna kommer att bestå även vid uppdateringar som vanligtvis skulle ha skrivit över den tidigare texten. Det vill säga att uppdateringen på just den texten uteblir, men om en text som inte har ändrats får en uppdatering så kommer den gamla texten att skrivas över av den nya texten.
  • Dokumentpaketet hämtar den anpassade dokumentmallen som har uppdaterats om texten som skall uppdaterats inte har anpassats av mäklaren i enlighet med ovan scenario.