Jag skickar e-post via Express från min inloggning men det är fel avsändare

Detta kan uppstå om man använder Office365 som anslutningsmetod och exempelvis har hanterat sina e-postinställningar via någon annans dator.

Du måste inte hantera dina e-postinställningar i Express på din egen dator - men var mycket noga med att du är ansluten till ditt eget Microsoftkonto. Annars riskerar du att någon annan blir avsändare när du skickar e-post.

Du kan kontrollera att du är ansluten på rätt konto genom att gå in på denna länk: https://outlook.office.com/

• Vid fel avsändare på e-posten via Express gå till https://outlook.office.com/
  • Logga där ut från det anslutna kontot
  • Logga in med ditt arbetskonto genom att använda din e-post
  • Gå till e-postinställningar i Express och anslut på nytt. Se guide.

Du kan även se i Express vilket konto som anslutits under inställningarna för e-post.

Tips! Gör ett test genom att skicka ett e-post till dig själv från Express så du ser att det är rätt avsändare.