Vi rekommenderar i första hand att använda webbläsaren Chrome när du jobbar i Express Mäklarsystem. Läs mer genom att klicka här. Det är viktigt att Chrome är uppdaterad så att alla funktioner fungerar på rätt sätt i Express. Chrome uppdaterar oftast sig själv men inte alltid.

För att uppdatera Chrome på en PC gör du på följande sätt.

1.  Klicka på de tre prickarna som finns uppe i högra hörnet på webbläsaren.
  2. Klicka på Hjälp och Om Google Chrome.
  3. Det räcker att besöka den här sidan så uppdaterar Chrome versionen. Det kommer stå när du har senaste versionen och du kan bli ombedd att starta om din webbläsare.

Hur du uppdaterar Chrome i någon annan plattform ex. iPhone, kan du läsa mer om på Googles sida genom att klicka här.