Hur ändrar jag en signatur för e-posten i Express?

Att ändra en e-postsignatur styrs först och främst av en rättighet i Express Mäklarsystem. Om inte alternativet "UTSKICKSMALLAR" visas Inställningar saknas rättigheter för dig som användare för att ändra signaturen.

Signaturen byggs i HTML-kod vilket innebär att ändring av koden bör utföras av en person med kunskapar kring programmering i HTML.

För vissa av våra kunder kan andra riktlinjer förekomma, exempelvis kedjekunder. Vid osäkerhet ställ gärna frågan till en kontorsansvarig eller huvudkontoret om hur du som användare ska gå tillväga för att ändra signatur.