Kan man sammanfoga kontakter om man har lagt upp kontakten flera gånger i Vitec Express?

Du kan göra en dubblettsökning genom att trycka på knappen inne på kontaktkortet. Det kan även finnas en röd notis tänd vid knappen som indikerar på att det finns dubbletter att slå ihop.

(klicka på bilden för förstoring)

Sammanslagningen tittar på t ex förnamn, efternamn, mobil, e-post och personnummer i första hand.

Det krävs minst 3 st. om man räknar förnamn och efternamn i kombination med något av det övriga för att det ska räknas som en dubblett.