-Mitt personliga val har försvunnit

Välj ditt personliga färgtema i Express

För dig som jobbar mycket framför skärm och föredrar så kallat "dark mode" finns det nu stöd för det och möjlighet att välja bland ett antal olika färgteman. Gå till inställningar, färgtema och prova dig fram för att se vilket tema du gillar bäst.

Färgtemat sparas som en cookie lokalt på den enheten som du gjorde inställningen för.

Loggar man in på en annan enhet så är det den ursprungliga versionen som syns och då

får man aktivera det så det gäller även för den nya enheten.

Samma sak om man rensar cookies, då får man på nytt välja sitt tema under inställningar