Schemalägga annonsering av objekt. Med scheman kan du bestämma att en viss typ av objekt ska annonseras på vissa marknadsplatser och i en bestämd ordning. Du kan ange om schemat ska gälla t ex enbart bostadsrätter, ej nyproduktion, enbart en viss grupp av kontor eller enbart objekt med vissa försäljningssätt. Vill du ha en fördröjning och lägga ut annonsen en viss tid på dagen går det också bra. Scheman lägger du upp under Inställningar, Administration och Schemalagd annonsering och du behöver vara administratör för att komma åt inställningen.

För mäklaren som kommer in på sidan Marknadsföring kommer det tydligt framgå om någon marknadsplats är schemalagd och vad som triggar i gång annonsen. Vill du starta upp en annons i förväg så går det såklart bra. Skulle det vara så att du kommer överens med säljaren om andra marknadsplatser eller annan ordning så finns en möjlighet att helt exkludera objektet från schemaläggning via inställningarna på sidan Marknadsföring.

För att skapa en schemalagd annonsering går du in på inställningar i menyn till vänster.

Under flik nr 2. Administration hittar du kortet Schemalagd annonsering

Klicka på kortet schemalagd annonsering för att administrera befintliga eller skapa en ny.

En ny skapas genom att trycka på pluset uppe till höger

Här får du möjligheten att välja vilka marknadsplatser din annonsering ska gälla för

I nästa skede har du nu möjlighet att sätta dina preferenser såsom händelse som startar schemat samt vilka objekt det ska gälla för