Ibland kan webbläsaren ha sparat information i cacheminnet eller så kan olika pop-up blockers och liknande program stoppa vissa funktioner. För att åsidosätta det och prova en webbläsaren utan dessa kan man öppna en webbläsare i inkognitoläge (privat)

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Nytt inkognitofönster.
  3. Ett nytt fönster öppnas. Kontrollera att inkognitoikonen Inkognito visas uppe i hörnet.