Vad innebär Sidotjänster och hur kan man använda det?

Det är ett dokument som mäklaren ska ge/ informera sina säljare om. Här ska man ange alla samarbetspartners som kontoret/mäklaren får någon typ av ersättning tillbaka från. t.ex. Hemnet, flyttföretag mm.
Dokumentet finns under dokument. Brukligt är också att använda det i dokumentpaket, intagspaket.
Som branshstandard så ser det ut så här:

För att dokumentet ska visa vilka/vilken uppdragsgivare, verksamhet, ersättning etc. som ni har på ert kontor behöver ni ange detta.

Under huvudmenyn välj Inställningar - Sidotjänster och lägg där till era samarbetspartners så visas det på ert dokument för alla på kontoret.