Jag får inte fram fakturanummer - vad är fel?

Det skapas inget fakturanummer (utan endast ####) förrän du väljer Spara eller Spara och stäng. Först då skapas fakturanumret och visas i ditt dokument.

Detta är för att nummerserien för fakturor inte ska räknas upp om du öppnar en faktura av misstag eller faktiskt inte vill skapa fakturan. Då trycker du bara på avbryt utan att spara så skapas inget fakturanummer.

Om du inte får fram ett fakturanummer trots att du har Sparat dokumentet kan det bero på att #### är ändrade. Skriv in fyra #-tecken på nytt i dokumentet och spara på nytt.