Tid och plats för kontraktsskrivning

Information om tid och plats för kontraktskrivning ligger som fält under sidan Affären på ett objekt i sektionen Kontraktskrivning.

Om man anger datum och även tid i fältet kontraktsdatum får man i informationen i kalendern. Anger man t ex 9.00 som tid så visas händelsen som en 1-timmashändelse i kalendern mellan 9.00-10.00. Anger man ingen tid, eller 00:00, så visas kontraktskrivningen som en heldagshändelse precis som tidigare.

Kontoret är förvalt som plats men du kan även välja Annan plats.