Jag vill lägga in en film på mitt objekt så den syns på annonsen, hur gör jag det?

För att lägga in en film till en bostadsannons behöver du först ladda upp din film på en videosajt så som till exempel YouTube eller Vimeo. Du kan inte ladda upp filmen direkt i Express Mäklarsystem.

När du har gjort detta skapar du en länk till filmen via den videosajt du använder.

Klistra in länken i fältet för URL i Express under fliken Marknadsföring > Hemsida > Länkar

Skriv en text för att döpa länken och välj en kategori. Klicka sedan på det gröna plustecknet (detta är ett viktigt steg) och väl sedan Spara.