Hur ändrar jag uppgifter till klientmedelskonto i Express?

Uppgifter till klientmedelskontot ändrar du på användarkortet. Du nå din egen användare genom att klicka på din bild uppe till höger i Express (1). Har du ingen bild inlagd i Express är det en vit figur.

Välj sedan att gå in på Användarhantering (2)

Klicka därefter på pennan vid rubriken Klientmedelskonto (3).

För att ändra uppgifter på en kollegas användare går du i stället till Inställningar i huvudmenyn till vänster i Express.

Därefter väljer du Administration och klickar dig vidare in på Användarhantering.

Du kan även lägga in ett bankgiro för ett helt kontor.

Det gör man under Inställningar i Express.

Inställningar - Sidan Administration - Kontorshantering

Välj aktuellt kontor och klicka dig in på i listan och lägg in det Bankgiro som önskas.

Obs! Det kan vara så att du saknar rättigheter för att redigera din eller andras användare. Vänd dig då till en kollega med rättigheter.