Hur gör jag som Admin om jag vill hindra en användare från att komma in i Express?

På den aktuella användaren kan du hindra denne från att logga in i Express. Gå till användarens kontakt i Express och öppna Grundinfo för redigering. Där hittar du följande val;

Om du väljer Nej på denna funktion så kan användaren inte längre logga in i Express.

Ifall användaren redan är inloggad i Express när åtgärden utförs, så loggas denne ut automatiskt direkt i samband med att du som Admin ändrar och sparar inställningen.