"Jag kan välja att ladda upp dokumentet själv lokalt från datorn men det ska jag väl inte behöva göra på varje affär?"

Det går bra att lägga till egna PDF:er i Express. Det gör man under:

Inställningar - Dokument - Distribuerade PDF:er

När du har lagt till ett dokument behöver du inte ladda upp det på nytt på varje objekt. Du kan i stället då söka upp dokumentet där du hittar dokument.

När du lägger till ett dokument i Express till Distribuerade PDF:er så väljer du vilka objekttyper det delas ut till och även till vilka firmor/kontor.

Under fliken Dokument för objektet hittar du sedan dina distribuerade pdf:er genom att välja skapa nytt / Nytt dokument.

(klicka på bilden för en förstoring)

Saknar du inställningen i Express? För att kunna lägga till dokument i Distribuerade PDF:er måste du ha rättigheter till det.