För att skapa en egen paragraf eller tilläggsklausul att kunna använda i dina köpekontrakt, gör så här;

Gå till Inställningar > Dokument > Tilläggsklausuler

- Välj om klausulen ska vara synlig för dig eller hela kontoret. En del rättighetsinställningar kan göra att du endast kan skapa till dig själv.

- Välj Skapa Ny och skapa din klausul. Välj för vilka objekttyper den ska synas. Spara.

När du vill hämta in en klausul i ett avtal så gör du det under de tre små prickarna till höger i en av de sista paragraferna (t.ex. den som heter Övriga villkor)

Välj "Välj text"

Välj Tilläggsklausuler, markera den du vill ha in i kontraktet och klicka sedan på Klar.

Om du i stället väljer Branschgemensamma så hittar du alla de paragrafer som er branschorganisation har skrivit.