Budgivarens namn står i det sms jag fått i pågående budgivning - varför är det så?

De sms som går till mäklaren vid sms-budgivning innehåller Namn på budgivare och Alias för att underlätta.

(Undantag för Verifierad budgivning via BudID. Där får även mäklaren bara alias.)

Image

De sms som går ut till deltagare i budgivning och övriga som ska ha sms innehåller enbart Alias på budgivare. Det går inte ut namn på budgivare till deltagare i budgivning, spekulanter eller andra kontakter som följer budgivningen. Namnet på budgivaren står enbart i SMS som går till användare i Express.

Image