Hur skapar jag en egen SMS mall i Express Mäklarsystem?

• Gå till Inställningar i huvudmenyn till vänster
  • Välj Utskicksmallar
  • Välj fliken SMS Mallar

Välj att skapa en ny

Välj SMS mall och om mallen skall användas av ett kontor eller Alla (om man tillhör en kedja)

Välj Skapa mall nere till höger

Nu skall du ge mallen ett namn och välja om den skall användas vid matchning eller från ett objekt

Skriv in vanlig text och infoga en datakoppling om du vill att mallen skall hämta en uppgift från det objektet du stå på när sms skickas. Det finns även datakopplingar för kontakter och inloggande användare.

Exempel på en mall:

Spara din nya mall.

Mallen nå du sedan när du är inne på ett objekt och väljer eller flera personer att skicka ett SMS till.

Att tänka på!

SMS längd är som ett vanligt SMS. Har du en för lång mall blir det flera SMS som skickas.

Datakopplingar kan ändras i Express och då behöver du hämta in ett nytt datafält.

Du bygger själv dina mallar och ansvarar för dem.