På sidan Spekulanter i Express Mäklarsystem kan du manuellt lägga bud, se om lånelöfte finns samt se spekulantens budhistorik. Du kan även göra en spekulant till köpare under denna sida.

Du kan även aktivera automatiska budgivningar och följa dessa under sidan Spekulanter.

Aktivera automatisk budgivning

• Klicka på "Budgivning" och välj "Inställningar för objektet".
  • Välj mellan "SMS-budgivning" och "Verifierad budgivning".
  • Det går inte att ha båda aktiva samtidigt.
  • Kontrollera att alla kontakter som ska delta i SMS-budgivning eller Verifierad budgivning har ett korrekt mobilnummer ifyllt.
  • För både "SMS-budgivning" och " Verifierad budgivning" kan man välja att ha en minsta rekommenderad höjning.

Verifierad budgivning

Verifierad budgivning är en tilläggsprodukt som ger budgivarna en länk till en webbsida där de kan lägga sina bud. På webbsidan får budgivaren identifiera sig med BankId och ombeds även skicka in information om lånelöfte som hämtas direkt från budgivarens bank. Ytterligare information om hur budgivningen går till finns HÄR.

Finns frågor om verifierad budgivning kan mer hjälp hittas under frågetecknet uppe till höger under sidan Spekulanter i Express Mäklarsystem.