Så här enkelt är det för budgivaren – Placera ett bud

Efter visningen skickas sms/e-post ut med en webblänk till samtliga deltagare i budgivningen

Genom att klicka på länken i sms/e-post har man i mobilen möjlighet att lägga ett bud, och se högsta nuvarande:

Budgivaren verifiera budet med att logga in på mobilt BankID:

Finns lånelöfte kan information om detta inkl. datum (ej beloppet) skickas med till lagt bud:

Mäklaren notifieras om att budgivaren har ett aktivt lånelöfte. Nu kan även vald bank signaleras om att budgivaren är aktiv samt kommande aktiviteter som banken har valt att bli notifierad om (olika banker har valt olika lösningar).