Datum och tid i Express visas i engelskt format

Det är en inställning i Webbläsaren Chrome som styr vilket datumformat som ska visas. Du har troligtvis Chrome inställt på engelska och kommer åt inställningen på följande sätt:

Klicka på de tre punkterna i översta högra hörnet i Chrome

Klicka på inställningar (settings) i Chrome

Bläddra längst ner i inställningssidan och klicka på avancerade inställningar (advanced)

Klicka på språk (language)

https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6MzAxMDA0NTE3MTk3MiwiZG9tYWluIjoibWFrbGFyaGphbHBlbi5mcmVzaGRlc2suY29tIiwiYWNjb3VudF9pZCI6MTEwOTU2OX0.JxUPl4XHpaKnq4tyVeluEQlD4u5ht8Zm9jLN02GJ87s

Klicka på de tre punkterna i högerkanten bredvid Svenska (Swedish) och klicka i kryssrutan ”Visa Google Chrome på det här språket” (Display Google Chrome in this language).

https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6MzAxMDA0NTE3MjQ5OCwiZG9tYWluIjoibWFrbGFyaGphbHBlbi5mcmVzaGRlc2suY29tIiwiYWNjb3VudF9pZCI6MTEwOTU2OX0.pdCzqDFdttslgdslNEw8SM_txu5nmGD0hSy_jLOPFt8

Klicka på knappen Starta om (Reload)

Nu ska allt i Chrome vara på svenska, inklusive datumformaten.