Nedanstående instruktion gäller för webbläsaren Chrome. Motsvarande funktion finns även för andra webbläsare.

En fråga som vi ofta får är: Hur skriver man ut direkt från Express Mäklarsystem utan att dokumentet laddas ner varje gång?

Svaret på den frågan är: Det beror på hur inställningen är satt i webbläsaren Chrome. Inställningen kan du enkelt justera själv genom att följa dessa steg.

1. Börja med att klicka på de tre prickarna längst uppe till höger i webbläsaren Chrome. De ligger strax under stängningskrysset

2.  Välj alternativet Inställningar

3.  Välj alternativet Sekretess och säkerhet längst till vänster.

4. Välj där efter Webbplatsinställningar i mitten av sidan.

5. Skrolla där efter så långt ner du kan komma och klicka på Ytterligare innehållsinställningar.

6. Skrolla ner lite till och klicka in dig på PDF-dokument.

7. Här ställer du in om du vill att dokumenten skall öppnas direkt i Chrome för utskrift, eller om du vill att de skall laddas ner först.

Är regeln är avslagen så öppnas dokumenten i Chrome och du kan skriva ut direkt, se bild:

Är regeln aktiv (blå) så kommer dokumenten att laddas ner istället, se bild: