Jag vill skapa en lista med kontakter som jag kan ringa till. Var börjar jag?

Ett sätt är att ta kontakt med "röda kunder", dvs vi vet inte om de har något att sälja och där vi kan få in uppdraget.

Utgå från den första startsidan i Express och klicka på siffran vid röda kunder.

Markera minst en person i listan för att tända upp en blå banner längst upp på sidan. För att lägga till en person i en ringlista

Vill du markera alla personer i listan använd knappen "markera alla"

Skapa ringlista kan du göra från nästan alla ställen du har kontakter i systemet, kontaktfliken, spekulantfliken m. fl.

Välj att lägga till i en Befintlig lista eller att Skapa en ny ringlista och ge den ett lämpligt namn

Dubbletter och kontakter utan telefonnummer rensas bort automatiskt när ringlistan skapas.

Gå till CRM i huvudmenyn och välj Ringlistor. Här finns nu din skapade ringlista och det är bara att börja höra av sig till kunderna för att försöka få in info om intag av objekt är möjligt.

Om du vill att ditt kontakturval ska fyllas på automatiskt i ringlistan, så klicka på kugghjulet vid din ringlista;

Där kan du välja att listan ska fyllas på automatiskt;

Du kan även direkt ifrån en kontakt välja att lägga till personen i en ringlista.