Detta tips gäller nya Microsoft Edge som släpptes 2020.

Kör du webbläsaren Chrome, se detta tips istället: Rensa cache webbläsaren Chrome

Du kan se och radera din webbhistorik genom att välja Inställningar med mera  > Historik  > Hantera historik. Du kan när som helst välja att rensa din webbhistorik.

Så här rensar du webbdata i Microsoft Edge:

1. Välj Inställningar med mera  > Inställningar  > Sekretess och tjänster.
  2. Under Radera webbdata väljer du Välj vad du vill radera. Vi rekommendera Cookies och Cachelagrade bilder och filer.
  3. Välj ett tidsintervall i den nedrullningsbara menyn Tidsintervall. Vi rekommenderar All tid.
  4. Välj de typer av data som du vill rensa  Du kanske till exempel vill ta bort webbhistorik och cookies, men behålla lösenord och formulärifyllningsinformation.
  5. Välj Rensa nu.