Kan Vitec support logga in på min dator och fjärrstyra den?

Ja vid behov så används denna metod. Vi använder ett verktyg som heter TeamViewer för fjärrstyrning. Du laddar ner detta här:

https://get.teamviewer.com/68bzh3h

Efter nerladdning så behöver du via telefonkontakt med Vitec support läsa upp ett ID nummer och lösenord som slumpas ut på din dator. Vitec support anger detta i sin skärmbild och kan ansluta och se din skärm. Detta ID och lösenord gäller endast en gång. Du kan se en symbol på din skärm att vi har anslutit till din dator.