Jag har precis tecknat avtal med Verified och angav att jag ville ansluta flera användare. Loggar vi in med samma konto eller olika?

Du kan logga in i Verified och lägga till de ytterligare användare som du tecknat licenser för. Därigenom får respektive användare ett aktiveringsmejl och kan aktivera sina konton. Lösenordet man väljer lägger ni sedan in i Express Mäklarsystem under inställningarna för digital signatur.

Huvudmenyn > Inställningar > Digital signering

När inloggningsuppgifterna är verifierade och sparade är tjänsten klar att användas.

Se även: Handledning E-signering via Verified