Jag har precis tecknat avtal med Verified och angav att jag ville ansluta x användare. Loggar vi in med samma konto eller olika?

Du kan logga in i Verified och lägga till de ytterligare användare som du tecknat licenser för. Därigenom får du då respektive användares lösenord som man sedan lägger in i Express Mäklarsystem under inställningarna för e-signatur (Huvudmenyn, Inställningar, E-signering).