Mitt dokument öppnas inte när jag försöker granska det. Varför?

Dokument visas som en pdf i en ny flik i webbläsaren. Detta innebär att du som användare kan behöva godkänna att Express Mäklarsystem öppnar nya fönster i webbläsaren.

Vissa webbläsare som exempelvis Chrome blockerar som standard popup-fönster. Dvs när en webbsida försöker öppna information i en ny flik eller fönster. Är popup-fönster blockerat i Chrome visas detta genom en ikon visas i slutet av adressraden:

image

Klicka på ikonen för att komma åt inställningen. Välj här att "Tillåt alltid popup-fönster från https://express.maklare.vitec.net

image

Klicka på Klart för att fortsätta.

Nu kommer samtliga funktioner i Express Mäklarsystem som kräver ett nytt fönster att visas direkt.

Notera även att olika typer av tillägg (plugins) i webbläsaren som blockerar popup-fönster kan medföra att dokumenten inte går att öppna eller granska.