Likvidavräkningen har två säljare med samma konto. Kontonumret kommer dubbelt på likviden. Varför?

Lösningen är att mata in samma kontonummer på båda personerna. Gå till sidan Parter på aktuellt objekt och välj kugghjulet på respektive personkort och ändra så att båda personerna har samma kontonummer.

Tips! Om det är samma kontonummer inlagt på båda parterna men ändå blir fel i dokumentet kan du testa att ta bort kontonumret i fältet och skriva om det på nytt. Det kan vara något skräptecken eller liknande som kommit med och då kan det fungera om man raderar allt och gör om.